Trafikgruppen

Trafikken i byen og på tilgangsvejen kan til tider være meget problematisk. Det kan være på grund af såvel for høje hastighedsgrænser og på grund af manglende overholdelse og hensynsløs kørsel.

Vi er ikke alene om problemet, som også er meget væsentligt i fx Kattinge og Trællerup. Dertil er vejen til stranden/havnen en udfordring, især i sommerperioden med mange børn og familier der helst skulle kunne gå og cykle sikkert til strand og vand.

Samarbejde

Vi har bla. sendt et indledende brev til kommunen om problemerne og vi forventer at fortsætte arbejdet for at få en helhedsplan for vejene på Gevninge-halvøen. Det er væsentligt for os alle at det bliver en samlet løsning og ikke et spørgsmål om den enkelte landsbys problemer – isoleret set. Og vi oplever heldigvis en tilsvarende interesse i de andre landsbyer på halvøen og vi vil selvfølgelig samarbejde med deres bylaug og trafikgrupper.

Vi samarbejder også med de andre byer på Gevningehalvøen i GHUF, og trafik er højt på dagsordenen.

Vil du være med

Alle i byen kan være med i trafikgruppen. Hvis du ikke vil være med, men har gode idéer eller bekymringer om trafikken kan du også kontakte gruppen.

Marie Reynolds i bestyrelsen for bylauget og repræsenterer Herslev i GHUF samt er kontaktperson for trafikgruppen.

Du kan kontakte Marie på bylauget@herslev.dk att. Trafikgruppen.