Referat af bestyrelsesmøde 1. november 2021 – IT og kommunikation

[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 12
  • File Size 180.17 KB
  • File Count 1
  • Create Date 18. november 2021
  • Last Updated 18. november 2021

Referat af bestyrelsesmøde 1. november 2021 - IT og kommunikation

Kort opsamling

Vi diskuterede forpersonens rolle og er enige om at den går på omgang, ca. hvert/hvert halve år. Det er så simpelt at bestyrelsen blot rekonstituerer sig. Det gør vi næste gang februar.

Vi diskuterede også bestyrelsens rolle omkring beslutninger. Generelt er der stor ydmyghed overfor at vi først kan ”tegne” landsbyens synspunkt når vi kender den og at der derfor ved alle store beslutninger er behov for at vi reelt foretager undersøgelser i form af by-møder eller måske blot ”afstemninger” efter debat på de medier vi har. Der var også enighed om at enhver i bestyrelsen kan skrive under på bylaugets vegne, men at ingen gør det og ingen udtaler sig på bylaugets bestyrelses vegne uden at det er afklaret med de øvrige medlemmer.

Julefesten er på skinner, det bliver i sejlklubben d. 28/11 efterfulgt af ”fakkeltog” op til juletræstændingen. Maria har styr på det hele og der er fordelt opgaver (se referatet herunder).

Vi fik IT på plads og forenklinger jvnf. vedlagte forslag som der var enighed om. Det står Carsten for at effektuere i løbet af november/december. Vi udsætter resten af overvejelserne om kommunikation, men vendte opslagstavlen. Jens stillede op og sørger for rigtig opslagstavle på pladsen foran kirken – Jens har Maria og Helen med på vognen. Carsten skal skrive til kommunen og høre om tilladelse til placering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *