Sommerfest

Menighedshuset Herslev kirke, Roskilde
Gratis

Generalforsamling i Bylauget på Herslev Bryghus

Du inviteres hermed til generalforsamling i Bylauget. Bylauget er vores alle sammens forening, som gør sit bedste for at gøre det rart at bo i Herslev. Alle beboere i Herslev er medlemmer. Vi håber at du har lyst til at komme og være med til at præge udviklingen i Herslev.

FASTELAVN

Kære børn i Herslev og Kattinge FASTELAVN Fastelavn nærmer sig, og normalt ville der have været fastelavn i begge byer samt i Kornerup kirke. Desværre er tøndeslagning og fastelavn hyggen aflyst pga. corona. Men I skal ikke snydes for fastelavn – i år bliver det bare på en anden måde! Herslev kirke, Kattinge Bylaug og

FREDAGSBAR

Herslev Bryghus Kattingevej 16, Roskilde

Vi er nogle stykker der har talt om, at det ku´ være hyggeligt at mødes til fredagsbar på bryghuset. Så har du tid og lyst, mødes vi til fredagsbar den første fredag i måneden kl. 16.00 - 18.00. Bryghuset reserverer et "Herslev & deres venner" bord. Første gang er FREDAG D. 7. MAJ kl. 16

Fælleshave – den store åbning

Herslev fælleshave Bognæsvej 5, Roskilde

Nu skal vi igang. Vi skal have sat højbedene op, fyldt dem med jord og kompost og have dem tilsået med asparges broccoli, forårsløg og blomster. Kartoflerne skal på pappet, hældes over med vand og halm og måske vi skal have nogle krydderurter og bærbuske i jorden. Og skal vi ikke starte med kaffe kl.

Sankt Hans

Herslev Strand Herslev Strandvej 10, Roskilde

Herslev Bylaug ordinær generalforsamling

Lindegården

Vi afholder i år generalforsamlingen på Lindegården. Indkaldelse er uddelt til hele byen og forslag til generalforsamlingen skal være inde senest 14 dage før afholdelsen.