Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FASTELAVN

februar 8 kl. 8:00 - februar 14 kl. 17:00

Kære børn i Herslev og Kattinge
FASTELAVN
Fastelavn nærmer sig, og normalt ville der have været fastelavn i begge byer samt i Kornerup kirke.
Desværre er tøndeslagning og fastelavn hyggen aflyst pga. corona.
Men I skal ikke snydes for fastelavn – i år bliver det bare på en anden måde!
Herslev kirke, Kattinge Bylaug og Herslev Bylaug vil gerne give alle børn i sognet mulighed for at hente gratis materialer til at lave en masse fastelavnspynt.
I kan derfor i uge 6 hente en pose/kuvert på Herslev kirkegård ved graverhuset tæt ved skraldespandene (poserne står i en hvid plastickasse med låg på). Husk at spritte hænder af før du åbner kassen og tager din pose! I posen er der skabeloner, fjer, papir, karton, snor, pompons mv. OG LIDT SLIK ) 
Fastelavnspynten kan du pynte op med derhjemme – men vi ville blive rigtig glade, hvis du også kommer ned på Herslev Kirkegård og putter noget pynt op på vores piletræer midt på kirkegården. Træerne står tæt på fællesgraven- Træerne vil allerede være pyntet lidt af graveren og præsten, så I ved, hvilke træer det er. 
Jeg håber, at mange af jer har lyst til at lave en masse fastelavnspynt. Det er også en god anledning til at sidde sammen om spisebordet hele familien og klippe-klistre, mens man får talt om stort og småt og måske også taler om, hvad fastelavn er fx hvorfor man holder fastelavn, hvorfor der var en sort kat i tønden i gamle dage osv.

Sæt gerne billeder på kirkens facebookside: herslev-gevninge-kornerup pastorat af jeres fastelavnspynt og når I har hængt noget på træerne på kirkegården. Rigtig god fastelavn til jer alle sammen

Mange kærlige hilsener fra Sognepræst Henriette B W Andersen, Graver Pernille Damborg, Kattinge Bylaug og Herslev Bylaug.
(obs. vi fjerner pynten igen fredag 19. februar, så vil du gerne have din pynt igen, så skal det hentes i
perioden mandag 15. februar – torsdag 18. februar.

Detaljer

Start:
februar 8 kl. 8:00
Slut:
februar 14 kl. 17:00
Begivenhed Kategori:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *